Binnenkijken

De groepsruimtes

De KDV- en BSO-ruimtes zijn ingericht als een ‘huiskamer’. In alle ruimtes (baby-, dreumes- , peutergroep en bso-groep) staan banken wat de huiselijke sfeer bevordert. De kinderen kunnen ontspannen en met elkaar praten of heerlijk zitten lezen. Verder is deze ruimte ingericht met diverse hoeken waar gespeeld kan worden. We vinden ruimte belangrijk en zullen binnen deze royale ruimte ervoor waken dat deze behouden blijft. Met onze inrichting en kleurstelling van de ruimtes zijn wij een plek waar kinderen zich thuis voelen.

Buitenspeelruimte

Op de locatie Akkersplein 56A zijn prachtige speelplaatsen en is een patio aanwezig. Alle pleinen zijn omringd door hoge hekken. De patio is voor de baby’s en dreumesen. De ruimte is dan ook geheel ingericht voor deze leeftijdsgroep. De bso-ers mogen zelfstandig naar buiten. Op het bso-plein staan diverse buitentoestellen.

De peuters hebben een eigen plein. Dit plein is gelegen aan de achterkant van het gebouw en is afgeschermd door een eigen hek. Op het peuterplein bestaat ook de mogelijkheid om in de zandbak te kunnen spelen of zal er een watertafel worden neergezet bij mooi en warm weer.

De buitenspeelruimte op de speelplaats is vrij toegankelijk, er zal continue begeleiding aanwezig zijn om de veiligheid te waarborgen. De kinderen kunnen heerlijk spelen met verschillend buitenmateriaal. De hekken zullen altijd dicht blijven en hebben daarom ook een kindveilige sluiting. De leidsters houden hier streng toezicht op. Veiligheid van de kinderen staat voorop.

Fotogalerij